Betöltés...
 

Bemutatkozás

Az Euroclassic Kft. 1997-ben alakult, de közel 40 éves nemzetközi és hazai kereskedelmi tapasztalat áll a cég mögött.

Image

Ponyva anyagok

Korábban forgalmaztunk Ferrari és Heytex ponyvákat, jelenleg Spanyolországból ( Sauleda ), Németországból ( Verseidag ) és Koreából ( Wonpoong ) importálunk anyagot.
Az utóbbi két képviselt márkával/gyárral kizárólagos szerződésünk van, mely nemcsak Magyarországra, hanem a régió valamennyi országára kiterjed.

Budapesten egy modern Logisztikai Központból szolgáljuk ki a vevőinket, a rendelés leadását követően jellemzően 24/48 órán belül.

Vevőink minél szélesebb körü kiszolgálása érdekében a raktárunkban folyamatosan tartunk szinte minden fontosabb szinből, tipusból és méretből megfelelő választékot. Csak érzékeltetésül, egyidőben általában 300-400 tekercs található a raktárban, de a Bp.-en éppen nem elérhető tipusokat is 5-6 munkanap alatt be tudjuk szerezni.

Az Euroclassic Kft. által forgalmazott anyagokból vevőink a következő termékeket konfekcionálják:

Tartozékok

A tartozékok Lengyelországból ( Bozamet ) és Németországból ( Hermann Meyer ) érkeznek.
Mindkét céggel kizárólagos szerződésünk van a régióra.
A tartozék raktár Tatabányán van és ugyanúgy, mint a ponyva esetében, vevőink 24/48 órán belül megkapják a telefonon / e.mailben vagy faxon feladott rendeléseiket.

Sign / Media

Uj termékcsoportként kezdtük el 2010-ben a Verseidag „Seemee” termékeinek hazai forgalmazását, melynek jellemző vevői a digitális nyomdák.

Nemzetközi kereskedelem

A hatékony és költségtakarékos logisztikai megállapodásainknak köszönhetően 2009-től Romániába is szállitunk és 2010-től a szerb és szlovák piacon is lesz képviseleti irodánk.
2011 végére Horvátország és Szlovénia bekapcsolásával, mintegy 60 milliós piacon lesz az Euroclassic Kft. közvetlenül jelen.